Infomoment VIVES op afstand

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Die vinden hoofdzakelijk plaats op VIVES Kortrijk. Je kunt er terecht in ’t Forum (centraal gebouw), van waaruit we je verder begeleiden naar de specifieke studiegebieden.

Tijdens de infomomenten verwelkomen we graag jou en je gezin. Voor de kleinsten hebben we een leuk geschenkje klaarliggen. We leiden je rond en op de standen van de verschillende opleidingen vind je docenten die je graag meer informatie geven. Uiteraard kun je er ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, examens en vrijstellingen ... Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

Kun je niet langskomen op onze infodagen, neem dan gerust contact op met de persoon vermeld in de rechterkolom op deze pagina. Meer informatie over studeren op afstand vind je hier.

Locaties

Voor de meeste opleidingen kan je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

- Voor de opleidingen dierenzorg en groenmanagement ontvangen we je graag op de campus van VIVES Roeselare.
- Voor de opleiding secundair onderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge (route via afstandsonderwijs) of VIVES Torhout (route via afstandsonderwijs of avondonderwijs).
- Voor de opleiding lager onderwijs via avondonderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Torhout. Opgelet, voor lager onderwijs via afstandsonderwijs kan je terecht in VIVES Kortrijk. 
- Voor de opleiding voedings- en dieetkunde ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge. 

Voor alle andere opleidingen die we aanbieden via afstandsonderwijs verwelkomen we je graag op onze campus van VIVES Kortrijk

Infomomenten 2020

Tijdens onze infomomenten ben je van harte welkom om meer informatie te ontvangen over al onze opleidingen via afstandsonderwijs. Sommige opleidingen organiseren specifieke infosessies. De exacte uren vind je hier terug. Uiteraard ben je ook altijd doorlopend welkom op onze infomomenten, ook voor opleidingen die geen specifieke infosessie organiseren. 

  • zaterdag 27 juni 2020, van 10 tot 17 uur

    - Infosessie bachelor in de verpleegkunde (240 studiepunten) en brugopleiding tot bachelor in de verpleegkunde (150 studiepunten): om 10 uur, 11 uur, 12 uur, 13 uur, 14 uur en 15 uur. 

  • vrijdag 28 augustus 2020, van 16 tot 21 uur

    - Infosessie bachelor in de verpleegkunde (240 studiepunten) en brugopleiding tot bachelor in de verpleegkunde (150 studiepunten): om 17 uur, 18 uur en 19 uur. 

Nu nog starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kun je ook later instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Share on