Infomoment VIVES op afstand

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Kan je niet langskomen op onze infomomenten neem dan gerust contact op [email protected]

Digitale infodagen (6 en 7 maart) 

  • zaterdag 6 maart 2021: digitale infodag
  • zondag 7 maart 2021: digitale infodag

 

Bezoek de digitale infodag

Tijdens de digitale infodagen heb je de kans om onze hogeschool virtueel te bezoeken. We leiden je virtueel rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag, via (video-)chat, alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je tijdens de digitale infodagen ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, examens en vrijstellingen ... 

Breng een bezoek aan de digitale infodag via infodag.vives.be. De infodag is altijd toegankelijk, maar alleen op 6 en 7 maart 2021 kun je er terecht voor live presentaties, chats met studenten en docenten en live gesprekken over studiebegeleiding, studiekeuze-info en alle andere info die je nodig hebt om je studiekeuze te kunnen starten.

Infodagen (26 juni en 27 augustus)

  • zaterdag 26 juni 2021: infodag van 10 tot 17 uur  
  • vrijdag 27 augustus 2021: infoavond van 16 tot 20 uur

Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

- Voor de opleidingen dierenzorg en groenmanagement ontvangen we je graag op de campus van VIVES Roeselare.
- Voor de opleiding secundair onderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge (route via afstandsonderwijs) of VIVES Torhout (route via afstandsonderwijs of avondonderwijs).
- Voor de opleiding lager onderwijs via avondonderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Torhout. Opgelet, voor lager onderwijs via afstandsonderwijs kan je terecht in VIVES Kortrijk. 
- Voor de opleidingen ergotherapie en voedings- en dieetkunde ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge. 
- Voor alle andere opleidingen die we aanbieden via afstandsonderwijs verwelkomen we je graag op onze campus van VIVES Kortrijk

Alleen inschrijven?

Wil je alleen maar komen inschrijven? Een inschrijving kan je volledig online doen of je kan gewoon naar onze campussen komen tijdens de openingsuren van de dienst Studentenzaken. Het maken van een afspraak is hiervoor niet noodzakelijk, onze medewerkers wijzen je graag meteen de weg naar waar je kunt inschrijven. Geld meebrengen is niet nodig, je ontvangt een factuur achteraf. Breng wel je identiteitskaart mee.

Na september starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kan je ook later instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Share on