Infomoment VIVES op afstand

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. 

Tijdens onze infomomenten ben je van harte welkom om meer informatie te ontvangen over al onze opleidingen via afstandsonderwijs. Kan je niet langskomen op onze infomomenten neem dan gerust contact op [email protected]

Locaties

Voor de meeste opleidingen kun je terecht op onze infostand in VIVES Kortrijk. Voor sommige opleidingen is het echter aan te raden om langs te gaan op de campus waar ook de opleiding via dagonderwijs wordt georganiseerd.

- Voor de opleidingen dierenzorg en groenmanagement ontvangen we je graag op de campus van VIVES Roeselare.
- Voor de opleiding secundair onderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge (route via afstandsonderwijs) of VIVES Torhout (route via afstandsonderwijs of avondonderwijs).
- Voor de opleiding lager onderwijs via avondonderwijs ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Torhout. Opgelet, voor lager onderwijs via afstandsonderwijs kan je terecht in VIVES Kortrijk. 
- Voor de opleiding voedings- en dieetkunde ontvangen we je graag op onze campus van VIVES Brugge. 
- Voor alle andere opleidingen die we aanbieden via afstandsonderwijs verwelkomen we je graag op onze campus van VIVES Kortrijk

Alleen inschrijven?

Wil je alleen maar komen inschrijven? Een inschrijving kan je volledig online doen of je kan gewoon naar onze campussen komen tijdens de openingsuren van de dienst Studentenzaken. Het maken van een afspraak is hiervoor niet noodzakelijk, onze medewerkers wijzen je graag meteen de weg naar waar je kunt inschrijven. Geld meebrengen is niet nodig, je ontvangt een factuur achteraf. Breng wel je identiteitskaart mee.

Na september starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kan je ook later instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Een veilig bezoek

Hogeschool VIVES ziet erop toe dat al zijn activiteiten in de meest veilige omstandigheden plaats kunnen vinden, conform de geldende COVID-19-voorschriften. We vragen alle aanwezigen vriendelijk zich strikt aan alle COVID-19-maatregelen op onze campus te houden, een mondmasker mee te brengen en te dragen waar en wanneer dit vereist is. Bij binnenkomst van onze gebouwen zullen we je bovendien vragen contactgegevens achter te laten, uitsluitend voor tracingdoeleinden. Deze worden veertien dagen na de activiteit vernietigd en niet voor marketingdoeleinden gebruikt. Om dezelfde reden is het aantal deelnemers per activiteit gelimiteerd. We kunnen niet meer mensen toelaten dan wettelijk is voorgeschreven.

Share on