Infomoment VIVES op afstand

biotechniek
gezondheidszorg
handelswetenschappen en bedrijfskunde
onderwijs
sociaal-agogisch werk

Interesse om bij ons een opleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Die vinden steeds plaats op VIVES Campus Kortrijk. Je kunt er terecht in ’t Forum (centraal gebouw), van waaruit we je verder begeleiden naar de specifieke studiegebieden. De data van onze infomomenten zijn:

Tijdens de infomomenten verwelkomen we graag jou en je gezin. Voor de kleinsten hebben we een leuk geschenkje klaarliggen. We leiden je rond en op de standen van de verschillende opleidingen vind je docenten die je graag meer informatie geven.

Uiteraard kun je er ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, examens en vrijstellingen ... Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

  Kun je niet langskomen op onze infodagen, neem dan gerust contact op met de persoon vermeld in de rechterkolom op deze pagina. Meer informatie over studeren op afstand vind je hier.

  Infomomenten 2017

  • zaterdag 11 maart 2017, van 13u tot 17u
  • zondag 12 maart 2017, van 13u tot 17u
  • zaterdag 24 juni 2017, van 9u tot 13u
  • vrijdag 25 augustus 2017, van 16u tot 21u

  Infosessies:

  • Bachelor in de verpleegkunde (ook de brugopleiding): 11 en 12 maart, telkens om 14u, 15u en 16u.

  Nu nog starten?

  Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kan je later nog instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar afstandsonderwijs@vives.be.

  VIVES op afstand Facebookpagina

  Volg ons op Facebook: www.facebook.com/vivesopafstand

  Nieuwsbrief VIVES op afstand

  Wil je via mail op de hoogte blijven van wat reilt en zeilt op het gebied van afstandsonderwijs bij VIVES? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

  Deel dit via